Jegyrendelés
Naptár
APOCALYPTICA

APOCALYPTICA 112015 Október

APOCALYPTICA (fin)
TRACER (aus)


A 2015. tavaszáról elhalasztott APOCALYPTICA turné új budapesti dátuma 2015. október 11., vasárnap, helyszíne a budapesti Barba Negra Music Club (Bp., XI., Prielle Kornélia utca 4.) lesz. A korábban megváltott jegyek érvényesek és az új dátumra már megválthatóak a belépők!

A finn APOCALYPTICA zenekart négy csellista alapította ’93-ban, Helsinkiben, hogy egy teljesen más zenei megszólalásban és értelmezésben adjon elő klasszikus Metallica dalokat. Mivel akkoriban még hatalmas kuriózum és újdonság volt metalt előadni kizárólag komolyzenei hangszerek megszólaltatásával, hamar beékelték magukat a köztudatba, pályájuk pedig igen gyors léptekben ívelt felfelé. A ’96-ban megjelent debütlemezükön kizárólag Metallica feldolgozások szerepeltek, ám a későbbiekben olyan zenekaroknak is helyet adtak, mint a Faith No More, Sepultura vagy a Pantera. A második anyagon már néhány saját szerzemény is hallható, melyek sikerének köszönhetően lassacskán az önkifejezés került előtérbe, így a harmadik, Cult c. lemeztől kezdve túlnyomó részben önálló dalokhoz van szerencsénk.

Jelenlegi felállás:Eicca Toppinen – cselló; Paavo Lötjönen – cselló; Perttu Kivilaakso – cselló; Mikko Siren – dob.
21 év alatt 7 stúdióalbum, és több mint 4 millió eladott példányszám dicsőíti a zenekar pályáját! A nyolcadik album munkálatai pedig már folynak, a megjelenés 2015 áprilisára várható!

 

APOCALYPTICA - Budapes @ Barba Negra Music Club


Kapunyitás: 19:00 Helyszíni jegyár: 8900Ft Elővételi jegyár: 7900Ft

JEGYRENDELÉS // APOCALYPTICA

A jegyértékesítést lezártuk.